Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, ilçedeki siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek Derince’ye yönelik çalışmalar, yatırımlar ve geleceğe dair projeler üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulundu. Başkan Gökçe, ilçenin tüm dinamikleriyle istişare ve uyum içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.
İlçe Başkanları Katılımıyla Kapsamlı Buluşma
İlçenin siyasi temsilcilerini bir araya getiren toplantı, ilk olarak Beşdivan Tesisleri’nde gerçekleşti. Buluşmaya Başkan Gökçe’nin yanı sıra CHP Derince İlçe Başkanı Orkun Utkubaş, MHP Derince İlçe Başkan Vekili Nalan Demir, BBP Derince İlçe Başkanı Samet Çetin, Saadet Partisi Derince İlçe Başkanı Serkan Zatkan, Yeniden Refah Partisi Derince İlçe Başkanı Cihan Kurdal, DSP Derince İlçe Başkanı Osman Oktay, Anahtar Parti Derince İlçe Başkanı Engin Sarıtaş ve DEVA Partisi Derince İlçe Başkanı Yılmaz Güney katıldı. Toplantıda, son iki yıllık süreçte yapılan çalışmalar, belediye hizmetleri ve gelecek projeler üzerine detaylı fikir alışverişinde bulunuldu.
Şeffaflık ve Ortak Akıl Vurgusu
Beşdivan Tesisleri’ndeki toplantının ardından Başkan Gökçe ve beraberindeki heyet, DERTAŞ Tesisleri ile Çenesuyu A.Ş.’yi ziyaret etti. Her iki tesiste gerçekleştirilen çalışmalar, yaşanan değişim ve gelişim süreçleri hakkında ilçe başkanlarına bilgiler aktarıldı. Başkan Gökçe, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Derince’mizde görev yapan siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcilerini ağırladık. Ardından DERTAŞ ve Çenesuyu fabrikalarımızı birlikte gezerek hayata geçirdiğimiz yatırımları, yürüttüğümüz çalışmaları ve üretim süreçlerimizi yerinde inceleme fırsatı bulduk. Derince’mizin ortak değeri için; şeffaflık ve ortak akıl anlayışıyla çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Siyasi parti ilçe başkanları da ev sahipliğinden dolayı Başkan Gökçe’ye teşekkür ederek, Derince’ye katkı sağlayacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.



