Kocaelispor’un 60. kuruluş yıl dönümü şerefine sahnelenecek olan “Efsane Forma” adlı tiyatro oyununun hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Kocaelispor Kulübü iş birliğiyle hayata geçirilen bu özel proje, taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.
Başkan Durul Provaları Ziyaret Etti
Kulüp Başkanı Recep Durul, oyunun provalarını yakından takip etmek üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nı ziyaret etti. Genel Sanat Yönetmeni Aydın Sigalı’dan oyunun detayları hakkında bilgi alan Başkan Durul, sahnedeki oyuncuların Kocaelispor aksesuarlarıyla sergilediği performansı ilgiyle izledi. Özellikle çocuk oyuncu Batu Oğuz’un enerjisi ve yeteneği Başkan Durul’dan tam not aldı. Durul, Cuma günü sahnelenecek oyunu büyük bir heyecanla beklediklerini belirterek, tüm Kocaelispor camiasını bu anlamlı etkinliğe davet etti.
“Efsane Forma” Sahneye Çıkıyor
Deneyimli sanatçı Engin Benli’nin başrolünde yer alacağı “Efsane Forma”, Kocaelispor’un kuruluş günü olan 24 Nisan Cuma günü saat 19:00’da Kocaeli Kongre Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak. Bu özel oyun, kulübün köklü tarihini ve taraftar ruhunu sahneye taşıyarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.



