Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yeni açılan Beylikbağı Güzide’de ilçe protokolünü ağırladı. “Gebze’de Mevsim Ramazan” kapsamında düzenlenen iftar programına Kocaeli Valisi İlhami Aktaş da katıldı.
Programa Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve kamu yöneticileri de iştirak etti. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen program, dualarla başladı.
VALİ AKTAŞ: “MAZLUM COĞRAFYALARA DA BÖYLE SOFRALAR NASİP OLSUN”
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Ramazan ayını tebrik ederek Beylikbağı Güzide’nin ilçeye kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Vali Aktaş, “Allah, tüm mazlum coğrafyalarda ülkemizdeki gibi iftar sofraları nasip eylesin. Hepimize afiyet olsun” dedi.
BAŞKAN BÜYÜKGÖZ: “SOSYAL TESİSLERİMİZİN DOKUZUNCU HALKASI”
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna vurgu yaparak Beylikbağı Güzide’nin belediyenin sosyal tesis yatırımlarındaki önemli halkalardan biri olduğunu belirtti. Büyükgöz, “Beylikbağı Güzide, sosyal tesislerimizin dokuzuncu halkası oldu. Daha önce hiç olmayan sosyal tesis sayısını, Eskihisar’da hayata geçireceğimiz ile 10’a çıkarmış olacağız” ifadelerini kullandı.
PROGRAM GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİYLE TAMAMLANDI
İftar yemeğinin ardından katılımcılar, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak konularda görüş alışverişinde bulundu ve Gebze’ye yönelik ortak hedefler değerlendirilerek program sona erdi.

