Derince Belediyesi, Anneler Günü’nün anlam ve önemine yakışır bir etkinliğe imza attı. Şehitlerimizin emanetleri, gazilerimizin kıymetlileri ve özel bireylerimizin fedakar anneleri, Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen özel bir programda bir araya geldi.
Anlamlı Buluşma
Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin ev sahipliğinde gerçekleşen program, yoğun katılımla dikkat çekti. Annelerin toplumsal hayattaki yeri ve gösterdikleri eşsiz fedakarlıklar bir kez daha vurgulandı. Başkan Gökçe, programa katılan tüm annelerle tek tek sohbet ederek Anneler Günü’nü kutladı, onların hal ve hatırlarını sordu.
Sevgi ve Fedakarlığın Temsilcileri
Programla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Gökçe, duygusal anlar yaşattı. Gökçe, “Şehitlerimizin emanetleri, gazilerimizin kıymetlileri ve hayatın her anında büyük fedakârlık gösteren özel bireylerimizin değerli anneleriyle kahvaltı programımızda bir araya geldik. Sevginin, sabrın ve fedakârlığın en güzel temsilcisi olan annelerimizin yanında olmak, onların dualarını ve gönüllerini kazanmak bizler için çok kıymetli. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten kutluyor, kendilerine sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz.” ifadelerini kullandı. Bu özel buluşma, annelere yönelik vefa duygusunu pekiştiren anlamlı anlara sahne oldu.




