Pazartesi, 4 Mayıs 2026 04.05.2026
8°C
USD 45,19
EUR 52,93
Altın 6.567

102 yıl hapis cezalı firari dolapta yakalandı!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, hakkında 102 yıl 6 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari A.İ.A.'yı İzmit'te saklandığı giysi dolabında yakaladı. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

102 yıl hapis cezalı firari dolapta yakalandı!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü titiz çalışmalarına bir yenisini ekledi. Hakkında toplamda 102 yıl 6 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir firari, İzmit’te düzenlenen operasyonla saklandığı yerde ele geçirildi.

Firarinin Suç Dosyası Kabarıktı

Edinilen bilgilere göre, A.İ.A. isimli şahıs, gece vakti birden fazla kişiyle yağma, bilişim sistemlerini kullanarak dolandırıcılık ve kasten yaralama gibi çok sayıda farklı suçtan aranıyordu. Kocaeli polisi, firarinin İzmit ilçesinde bir ikamette saklandığını tespit etti. Hükümlünün yakalanması için 4 Mayıs 2026 tarihinde düğmeye basıldığı belirtildi.

Dolapta Yakalandı, Cezaevine Gönderildi

Belirlenen adrese düzenlenen baskında, polisten kaçmaya çalışan A.İ.A., saklandığı giysi dolabının içerisinde kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından aynı gün adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan A.İ.A., rekor cezası infaz edilmek üzere cezaevine gönderildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, il genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik kararlı mücadelenin kesintisiz bir şekilde devam edeceğini vurguladı.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin