Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı makamında ağırladı. Tatar, misafirperverliği için Başkan Büyükakın’a teşekkürlerini iletti.
GÜNÜN İLK ZİYARETİ
Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Kulübü’nün davetlisi olarak Kocaeli’ye gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, ikinci günkü programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret ederek başladı. Başkan Büyükakın’ın makamında ağırladığı Tatar, ilk olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şeref Defteri’ni imzaladı.
KARŞILIKLI HEDİYELEŞME
Başkan Büyükakın, konuk Cumhurbaşkanı Tatar’a hediye takdiminde bulundu ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretinden dolayı Tatar’a teşekkür eden Büyükakın’a, Tatar da misafirperverliği için teşekkürlerini sundu.

